Facebook CEO Mark Zuckerberg lovede at bruge 3,7 mia. Dollars på sikkerhed og sikkerhed på virksomhedens platform i år. Zuckerberg forpligtede sig til at fejre sit 15 års jubilæum.

I posten skrev Zuckerberg: “I år planlægger vi at bruge mere på sikkerhed og sikkerhed end tidspunktet for vores IPO.”

Bedt om at forklare bemærkning, en Facebook-talsmand senere præciseret thatthis hvad i forhold til virksomhedens omsætning i 2011 – året før Facebook blev børsnoteret. Det år bragte Facebook ind 3,7 mia. Dollars i omsætning.

Zuckerberg havde betydelige investeringer i sikkerhed og sikkerhed og påvirker overskuddet. Men han sætter aldrig et reelt prismærke på det.

Under Facebooks seneste indtjeningsopkald sagde Zuckerberg: De fleste af disse arbejdstagere er ansat hos tredjepartsvirksomheder. Facebooks medarbejderantal i slutningen af ​​2018 var 35.587.

For nogle tilføjede sammenhæng var Facebooks 2018 indtægter 55 milliarder dollar. Virksomheden bragte 22 milliarder kroner i nettoindkomst sidste år.

Zuckerberg bruger således sin post til at fortælle Facebooks stigning fra en lille skolebaseret hjemmeside til en platform, der forbinder 2,7 milliarder brugere verden over. Han fortsatte med at forsøge at male Facebook som en kraft for godt, og klagede over, at kritikere fokuserede for meget på det negative.

“Der er en tendens til nogle mennesker til at beklage denne ændring, at alt understrege det negative, og i nogle tilfælde til at gå så langt som at sige skiftet til bemyndigelse folk på den måde internettet og syntese netværk gøre, er for det meste skadeligt for samfundet og demokratiet , “Skrev han. “Tværtimod, mens enhver hastige sociale forandringer skaber usikkerhed, tror jeg, hvad vi ser er folk der har mere magt, og en langsigtet tendens omforme samfundet til at være mere åben og ansvarlig overarbejde.”